Δείτε το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 52χρονος Ταξιτζής στην Καστοριά.(Φωτό και Vid).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Περίπου στις 8:00 σήμερα το βράδυ στην μέση της διαδρομής από τα φανάρια Λεύκης προς Κορομηλιά χάθηκε το ειδικό σήμα από το ΤΑΞΙ που οδηγούσε ο άτυχος 52χρονος και αμέσως σήμανε συναγερμός στους συναδέλφους του αλλά και στην Αστυνομία. Λίγα λεπτά αργότερα άντρες της Αστυνομικής Δ/νσης Καστοριάς εντόπισαν το ΤΑΞΙ σε έναν χωματόδρομο και τον άτυχο άντρα 50 μέτρα μακρυά δίπλα στο ποτάμι.


Αμέσως αποκλείστηκε η περιοχή και ειδοποιήθηκε το Εγκληματολογικό της Κοζάνης. Ο άτυχος άντρας είχε καταγωγή από την Τσάκωνη Καστοριάς και ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Τον έψαχναν όλο το απόγευμα
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικοί του άνθρωποι έψαχναν τον οδηγό ταξί από νωρίς το απόγευμα. Συγκεκριμένα, γύρω στις 17:30 άρχισαν να τον αναζητούν γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Νεκρός βρέθηκε λίγο πριν τις 21:00.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, εντοπίστηκε το όχημά του στην περιοχή της Λεύκης, μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρία στην Αθήνα.

Όλα αυτά, την ώρα που παραμένει ασύλληπτος ο μανιακός δολοφόνος των ταξιτζήδων στην Αθήνα. Μάλιστα, στο πρώτο άκουσμα της είδησης, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν μήπως συνδέονται οι υποθέσεις. Ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν αυτό το σενάριο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο.







 



Πηγή ➤kozanimedia, sentra, svouranews

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου