Ο Μουζάλας έφερε την κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού να επιθεωρήσει τους πρόσφυγες!

elas-lyste.blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ενώ είναι ανοιχτά όλα τα μέτωπα και οι τουρκικές προκλήσεις συνεχείς

Αυτούς που μας στέλνει με σύστημα και απειλές η ίδια η Τουρκία τους επισκέφθηκε στο Σχιστό η Μπαχάρ Γιλντιρίμ, συνοδεία Τούρκων διπλωματών για να δει πως τους φερόμαστε -Ο πατέρας της πριν από ένα μήνα αμφισβητούσε δημόσια το καθεστώς για 130 βραχονησίδες στο Αιγαίο!
Την ακατανόητη απόφαση να επιτρέψουν στην κόρη του πρωθυπουργού της Τουρκίας να επισκεφθεί και να... επιθεωρήσει το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Σχιστό έλαβε η κυβέρνηση. Η Μπαχάρ Μπουσρά Γιλντιρίμ, κόρη του πρωθυπουργού της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ, έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Σχιστό, περιηγήθηκε στους χώρους του κέντρου υποδοχής προσφύγων και σχεδόν... επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις. Η Μπαχάρ Μπουσρά Γιλντιρίμ, σύμφωνα με την Καθημερινή, συνοδευόταν από επιτελείο του τουρκικού προξενείου και μέλη της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, συνομίλησε με οικογένειες προσφύγων και τους μοίρασε δώρα και γλυκά.


Μαζί με την κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού βριισκόταν και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. Η Μπαχάρ Μπουσρά Γιλντιρίμ ξεναγήθηκε στους χώρους όπου βρίσκονται τα κοντέινερ, είδε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του κέντρου και συνομίλησε με κάποιους από τους υπεύθυνους του χώρου, λες και έλεγχε αν ο χώρος φιλοξενίας λειτουργεί καλά.

Το αίτημα να επισκεφθεί η κόρη του πρωθυπουργού της Τουρκίας το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων έφτασε στην ελληνική κυβέρνηση μέσω της διπλωματικής οδού. Παραμένει ωστόσο άγνωστο και μοιάζει ακατανόητο γιατί επετράπη η επίσκεψη στους πρόσφυγες που μας στέλνουν οι Τούρκοι, την ώρα που η Άγκυρα προκαλεί και απειλεί την Αθήνα με ακόμη περισσότερες... καραβιές προσφύγων και μεταναστών.

Αν μη τι άλλο, τόσο η επίσκεψη της κόρης του πρωθυπουργού της Τουρκίας όσο και η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να επιτραπεί στην Μπαχάρ Μπουσρά Γιλντιρίμ να επιθεωρήσει το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων με... ξεναγό τον Γιάννη Μοουζάλα, μοιάζει εκτός τόπου και χρόνου.

Σημειώνεται ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ έχει σύρει πολλές φορές το χορό των προκλήσεων, ενώ μόλις πριν από ένα μήνα είχε φτάσει να αμφισβητεί ευθέως την ελληνικότητα 130 βραχονησίδων στο Αιγαίο!

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου