Μαύρη μέρα για την ΕΛ.ΑΣ σήμερα - Και νέος θάνατος αστυνομικού σε λιγότερο απο 24 ώρες.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με τα κεφάλια τους στραμμένα στο πάτωμα και τα μάτια τους να βουρκώνουν είναι εδώ και λίγη ώρα οι αστυνομικοί, που υπηρετούν στη Νοτιοανατολική Αττική. Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες έχασαν ακόμα έναν συνάδελφό τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν Αρχιφύλακα, που υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας του Κορωπίου, αλλά είχε περάσει και από την Ασφάλεια του Αερολιμένα.Σύμφωνα με πληροφορίες  εξέπνευσε την ώρα που έκανε αιμοκάθαρση.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και μία ενήλικη κόρη.

Ο Ηλίας Βρέντας έγραψε πριν από λίγο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: Ακόμη ένας αγαπητός συνάδελφος, καλός φίλος και συντοπίτης μου, μας άφησε για την γειτονιά των αγγέλων, Χρήστο καλό ταξίδι φίλε και να ξέρεις πως στις καρδιές όλων μας που είχαμε την τύχη να δουλέψουμε μαζί σου, τόσο στο Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου που υπηρετούσες όσο και στο Τμήμα Ασφαλείας του Αερολιμένα που είχαμε υπηρετήσει μαζί, θα ζεις για πάντα!!!!

Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου