Αυτός είναι ο 39χρονος που αποπλάνησε δύο αγοράκια στη Θεσσαλονίκη.

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 39χρονου που κατηγορείται για τα κακουργήματα του βιασμού και της αποπλάνησης δύο αγοριών στην περιοχή της Σταυρουποης.

Τα δύο παιδιά δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 έτη της ηλικίας τους κατά συρροή, με τον 39χρονος να συλλαμβάνεται στις 21 Μαρτίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για το Δημήτριο Κατσαρή, που γεννήθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως 18-07-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται αναγκαία ώστε να γίνει ευχερέστερη η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αξιόποινων πράξεών του, καθόσον έτσι θα καταστεί δυνατό, για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις του κατηγορουμένου να προσφύγουν στις αρμόδιες αρχές προς διερεύνηση των πράξεών του.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388456. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου