Αστυνομικοί για τις αγγαρείες και αστυνομικοί για Τουρισμό . Εσύ πού ανήκεις???

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ ​Υπάρχουν οι αστυνομικοί που εργάζονται πολλές φορές πέραν του 8αώρου , τους χρωστάνε πάνω από 10 ρεπό – δεν βγαίνει η υπηρεσία τους λένε - , φοράνε πάντα την στολή τους όπως πρέπει ή την σωστή περιβολή , είναι φορτωμένοι με έγγραφα επιδόσεων και δικογραφίες στα όρια της παραγραφής και κινδυνεύουν πειθαρχικά και ποινικά  , θα κάνουν πάλι 3ο συνεχόμενο νυκτερινό γιατί έτσι διατάχθηκαν και δεν μπορούν να πουν κουβέντα , πάλι θα αργήσουν να σχολάσουν αφού δεν τελείωσε το δικαστήριο στο οποίο είναι πάλι μέτρα , πάνε 3 ώρες νωρίτερα στα γήπεδα και φεύγουν 2 ώρες μετά την λήξη του αγώνα , αναρωτιούνται πάλι τι ακριβώς κάνουν και πολλοστή φορά σκοποί καθώς ¨βαραίνουν¨ από την νύστα 03.00 έως 04:00 τα ξημερώματα  , τους διέταξε πάλι ο διοικητής να κόψουν πολλές κλήσεις ώστε να δικαιολογήσει τα τροχαία που ξέφυγαν πάλι , τους διέταξαν να ελέγξουν μια συγκεκριμένη επιχείρηση δεν καταλαβαίνουν τον λόγο της εξαίρεσης αλλά δεν τολμούν να ρωτήσουν ,   πάνε πάλι τα αυτόφωρα για εκδίκαση με δική τους ευθύνη ή στις μεταγωγές  , πρέπει να εργαστούν οπωσδήποτε 8αωρο Σάββατο ή Κυριακή για να πάρουν 5ενθήμερο , πάλι τους απείλησαν με πειθαρχικό έλεγχο π.χ διότι καθυστέρησαν 5 λεπτά , τους εγκρίνεται σπάνια και μόνο για σοβαρό λόγο ολιγόωρη άδεια , πρέπει να είναι παρά τέταρτο στην υπηρεσία για να αλλάξουν τον νυκτερινό κ.α  για δύο σελίδες ακόμα .

 Πόσοι λέτε να είναι όλοι αυτοί ;

Όχι πάνω από 6.000 αστυνομικοί  όλων των βαθμών σε όλη την Ελλάδα

Όλοι οι υπόλοιποι , «περνάνε » Σ/Κ από την υπηρεσία ώστε να γράψουν το 5θήμερο , πηγαίνουν ¨χαλαρά ¨ και σχολνάνε χαλαρά από την υπηρεσία – αρκεί λέει να μην αφήσουν εκκρεμότητες – εξαντλούν και υπερβαίνουν τις προβλεπόμενες  ολιγόωρες  - 3ωρες που γίνονται 5αωρες και σχολνάνε κατευθείαν – αδιανόητο να κάνουν σκοπιά , μεταγωγή επικίνδυνων κρατουμένων, «δεν έχουν χρόνο λέει » για δικογραφίες και επιδόσεις , πίνουν καφέ με τους προϊσταμένους τους ή τους λένε με το μικρό τους όνομα .. . Χρήστο , για τα μάτια των υπολοίπων κάποτε διατίθενται σε μέτρα τάξης – απόμερα όμως να μην φάνε καμιά αδέσποτη αφού ξέχασαν να βάζουν χειροπέδες - , παίρνουν όποτε θέλουν τις άδειές τους  - συνήθως το κατακαλόκαιρο , τα Σ/Κ φοράνε πολιτικά στην υπηρεσία , «χάνονται » αρκετές φορές με κάλυψη του προϊσταμένου τους  - με τις γυναίκες αστυνομικούς να δείτε το γίνεται κ.α  , χωρίς να αναφέρουμε τις ατασθαλίες , τις παρατυπίες και τις «υπερβάσεις » στις οποίες προβαίνουν με θράσος .

Προς τον Κύριο Αρχηγό της Ελληνικής  Αστυνομία !!!!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΧΗΓΕ

Σας καλούμε να βάλετε ένα τέλος σε αυτήν την ανώμαλη  «κατάσταση κάτω από το χαλί » που απειλή με ξαφνικό ΣΟΚ το σώμα .

Να επιμεριστούν ΟΛΟΙ το αντίστοιχο μερίδιο που τους αναλογεί από όλα , βάσει καταστάσεων και συνεχών επιβλέψεων .

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα ιδιαίτερης μεταχείρισης σε βάρος του άλλου και κανείς δεν περισσεύει

Θα αναγκαστούμε να γνωστοποιήσουμε στην κοινή γνώμη δεκάδες  καταγγελίες σχετικές με τα ανωτέρω , που μας έχουν αποσταλεί .

Με εκτίμηση

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ





Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου