Με πλαστά ευρώ αγόρασαν τα αρνιά για το Πάσχα - κλάμα ο κτηνοτρόφος.

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο κτηνοτρόφος αντιλήφθηκε αρκετή ώρα μετά την απομάκρυνση των τριών “αγοραστών” ότι τα χαρτονομίσματα των 100 και 20 ευρώ με τα οποία του κατέβαλαν το συνολικό αντίτιμο των 240 ευρώ ήταν πλαστά

Να σουβλίσουν τον πασχαλινό οβελία χωρίς να ξοδέψουν χρήματα φιλοδοξούσαν τρεις άνδρες, που επισκέφθηκαν το ποιμνιοστάσιο ενός ηλικιωμένου κτηνοτρόφου στην Αμαλιάδα και του ζήτησαν να αγοράσουν τρία αρνιά. Όμως, τον πλήρωσαν με... “πέτσινα” χρήματα!

Ο κτηνοτρόφος αντιλήφθηκε αρκετή ώρα μετά την απομάκρυνση των τριών “αγοραστών” ότι τα χαρτονομίσματα των 100 και 20 ευρώ με τα οποία του κατέβαλαν το συνολικό αντίτιμο των 240 ευρώ ήταν πλαστά. Αμέσως ειδοποίησε την τοπική Ασφάλεια δίνοντας την περιγραφή των δραστών και αμέσως άρχισαν αναζητήσεις από τις οποίες εντοπίστηκε ένας από αυτούς.

Πρόκειται για έναν 51χρονο Έλληνα ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με τις κατηγορίες της απάτης και της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, για να ταυτοποιηθούν οι δυο συνεργοί του που αναζητούνται καθώς εκείνοι έχουν στην κατοχή τους τα τρία αρνιά!

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου