Δαρείος: «Όπως σας στείλανε οι μάνες σας για δουλειά απο το σπίτι, έτσι θα περιμενουν να σας αγκαλιάσουν και να σας φιλήσουν μόλις επιστρέψετε»



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η αναγγελία θανάτου του Αστυνομικού Διευθυντή Αγγέλου Δαρείου Λυκιαρδόπουλου, από βαρύ ισχαιμικό επεισόδιο, αιφνιδίασε και προκάλεσε θλίψη σε όσους γνώρισαν τον Αξιωματικό της ΕΛΑΣ και συνυπηρέτησαν μαζί του.

Η κηδεία του Αστυνομικού Διευθυντή Αγγέλου Δαρείου Λυκιαρδόπουλου, θα πραγματοποιηθεί στις 12.00μμ την Παρασκευή (28/04) στο κοιμητήριο του Βύρωνα.

«Θα πω μια ιστορία .. κάποτε ήμουν μέτρα με τον ΑΓΓΕΛΟ στην ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ με την μικρή μας ομάδα. Υπηρετούσαμε μαζί κάπου ξεχασμένοι απο θεό και υπηρεσία… Οι διαδηλωτές έκαναν κυκλωτική κίνηση απέφυγαν τα ΜΑΤ και ήρθαν προς τα πάνω μας. Μπήκαμε σε μια γραμμή ο ένας δίπλα στον άλλον και με μια κίνηση βγήκε μπροστά και τους είπε… Είμαι ο αστυνόμος ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΡΕΙΩΣ ΑΓΓΕΛΟΣ.. αν περάσετε αυτή την γραμμή θα έχετε να κάνετε μαζί μας … χωρίς αλλά λόγια.Και τέλος… Καλό ταξίδι φιλε»…. Θ.Μ

«Του αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται»!!! Α.Π

Ακόμη ένας αγαπητός συνάδελφος, καλός φίλος και συντοπίτης μου, μας άφησε για την γειτονιά των αγγέλων, Χρίστο καλό ταξίδι φίλε και να ξέρεις πως στις καρδιές όλων μας που είχαμε την τύχη να δουλέψουμε μαζί σου, τόσο στο Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου που υπηρετούσες όσο και στο Τμήμα Ασφαλείας του Αερολιμένα που είχαμε υπηρετήσει μαζί, θα ζεις για πάντα!!!! Η.Β

Α.Δ.Λ



«Τα είπαμε πριν λίγες μέρες,στη Ν.Σμύρνη….. «ηρέμησα» μου είπες, για αυτό το αγγελούδι που κρατούσες σφιχτά το χέρι του!

Καλή αιώνια ζωή γίγαντα! Ν.Κ


Ήταν Γενάρης του 1991 όταν μαζί περάσαμε την είσοδο στη σχολή Αστυφυλάκων στα Καλάβρυτα… Μου μιλούσες για την Νομική κ για το τζούντο συχνά.. θα σου ανάβω ένα κεράκι πάντα όσο ζω… Δ.Μ


Καλό ταξίδι στον Δαρείο…σαν αρχαίος έλληνας, σαν ηγέτης, σαν αντρειωμένος στρατιώτης…θα σείεται ο Αδης ρε φίλε από το βήμα σου! Κ.Γ.


«1 χρονο και κατι ψιλα με ειχες ψαρωσει πολυ ασχημα. Μαχιμος μεχρι κι την τελευταια στιγμη αρβυλομουρη. σε κυνηγησαν οσο κανεναν αλλο αξιωματικο. χαλαγες τη σουπα σε πολλλους γτ δεν ησουν της καριερας. Κριμα πολυ κριμα. καλο ταξιδι φιλε ΔΑΡΕΙΕ. Εις το επανιδειν»- Κ.Σ



Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ……. ΙΚΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ…… ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ…. ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…….. ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ…….!!!! Κ.Λ.


Η Ιστορίες που έχουμε να λέμε για αυτό που ζήσαμε υπηρετώντας μαζί σου είναι αυτό που σε κάνει αθάνατο. Καλό παράδεισο κ διοικητικά.. Γ.Τ

ψαχνανε Διμοιριτη επανω….βρηκαν τον καλυτερο….καλη συνεχεια και εκει φιλε μου.Θα βρεις πολλους ματατζιδες πανω….Οργανωσε τους.. Κ.Π.


Δαρειε δεν μπορω να πιστεψω αυτο που ακουσα σημερα το πρωι. Το οτι σταθηκαμε πλαι πλαι σε δυσκολες στιγμες αλλα και σε ομορφες συναδελφικες παρεες με κανει και κλαιω που δεν θα μπορω να σε ξσναδω γελαστο δυνατο και παντα αισιοδοξο. Καλο παραδεισο , ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει. Και εκει που πας ξερω οτι θα συνεχισεις να μαχεσαι. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ. Δ.Τ.

Προσωπικά δεν τον ήξερα όμως οι ιστορίες και τα γεγονότα που είχα ακούσει γιαυτόν τον άνθρωπο είναι σαν να τον γνώριζα χρόνια…Άξιος και κυνηγημένος απο τα λαμόγια της εξουσίας.Αθάνατος Είθε το πνέυμα σου να μας δίνει κουράγιο………

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ. Α.Κ

Τον χαρακτηριζε…η τιμιοτητα ειναι το πρωτο κεφαλαιο στο βιβλιο της σοφιας, Τ.Τζεφερσον. Καλο παραδεισο να εχει. Ι.Σ.Τ

Πηγή ➤ nantiareport

 Η κηδεία του Αστυνομικού Διευθυντή Αγγέλου Δαρείου Λυκιαρδόπουλου, θα πραγματοποιηθεί στις 12.00μμ την Παρασκευή (28/04) στο κοιμητήριο του Βύρωνα

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια :

  1. Συγχαρητήρια για τη γεμάτη Ελληνορθόδοξα Χριστιανικά και Εθνικά Ιδανικά Ιστοσελίδα σας. Τα χέρια της Αστυνομίας θα λυθούν κάποτε όταν συνειδητοποιήσουμε ότι μόνον με Αποτελεσματική Αστυνομία θα ορθοποδήσει η κοινωνία και το Έθνος μας.Καθηγητής Δρ. Νίκος Χ. Χαρακάκος. Θεολόγος καθηγητής -φιλόλογος. Διδάκτωρ Θεολογίας και Φιλοσοφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα είναι τιμή μου να μου στείλετε ένα e mail σας στο e mail μου: nickharakakos@gmail.com Καθηγητής Δρ. Νίκος Χ. Χαρακάκος. Κινητό: 6937718596.

    ΑπάντησηΔιαγραφή