ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ-Οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες προς τιμή των θυμάτων του UH-1U Huey.(Vid).

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ,
ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΘΩΜΑ ΑΔΑΜΟΥ, ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΓΟΥΛΑ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΑΤΖΗ.

Αθήνα, 19.4.2017

Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμένου κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας κ. Κώστα Δουζίνα.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Βίτσας  και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των εκλιπόντων στρατιωτικών.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου