Ο Αιτωλοακαρνάνας τσολιάς που έγινε viral από τον Νίκο Αλιάγα.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Κάθε χρόνο ο Νίκος Αλιάγας επισκέπτεται το Μεσολόγγι τέτοια περίοδο ως προσκυνητής στις Εορτές Εξόδου. Τα νέα του φωτογραφικά δημιουργήματα «ανέβηκαν» στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με τους χιλιάδες ακόλουθους του να ξετρελαίνονται με τις καινούριες εμπνεύσεις του φωτογράφου που έχουν τη σφραγίδα των εορτών της Εξόδου του Μεσολογγίου!

Οι παραδοσιακες στολές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παρέλασης , με μικρούς και μεγάλους να διαλέγουν την στολή που τους αρέσει, ούτως ώστε να δώσουν το παρών στις παρελάσεις με επίσημες ενδυμασίες της εκείνης εποχής και να νιώσουν περήφανοι, για την ημέρα, φορώντας κάτι που είναι συνώνυμο της λευτεριάς και της αντίστασης, κατά των ξένων δυνάμεων της εποχής. Για όλους τους Μεσολογγίτες ο Νίκος Πλακίδας χρόνια τώρα ράβει και κεντάει με μεράκι, φορεσιές από όλη την Ελλάδα!

Εμείς ξεχωρίσαμε , όπως και ο Νίκος Αλιάγας από τις φετινές δημιουργίες του κ. Πλακίδα το νεαρό της φωτό που ακούει στο όνομα Θανάσης Μαυρομμάτης. Ο Θανάσης εκτός απο το Ν. Αλιαγα προκάλεσε θαυμασμό με την επιβλητική του παρουσία και τη λεβεντιά του αφού ήταν βγαλμένος σαν απο ταινία όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτό!



Πηγή ➤ olympia.gr



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου