Η φρίκη της παιδεραστίας επί πληρωμή στο κέντρο της Αθήνας - «Προσφυγόπουλα» εκδίδονται για 5 και 10 ευρώ στο Πεδίον του Άρεως.(Vid)

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε καθημερινό φαινόμενο τείνει να εξελιχθεί η πορνεία ανήλικων «προσφυγόπουλων» στο κέντρο της Αθήνας ακόμη και μέρα μεσημέρι.   
                                                                               
Πιάτσες έχουν δημιουργηθεί σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης όπως το Πεδίον του Άρεως, η Ομόνοια, η Πλατεία Βικτωρίας, αλλά και απέναντι από το κέντρο υποδοχής του Ελληνικού.

Όλο και περισσότερα προσφυγόπουλα στην προσπάθεια τους να βγάλουν τα προς το ζην πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης, με την «ταρίφα» να κοστολογείται στα 5 και 10 ευρώ.

Πρόσφατη έρευνα του Χάρβαρντ σε Λέσβο , Χίο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανέδειξε την σeξουαλική βία και εκμετάλλευση που αντιμετωπίζουν οι ανήλικοι «μετανάστες» που διαμένουν στην Ελλάδα .

Η επικεφαλής της έρευνας μιλώντας στο ΣΚΑΙ είπε ότι παιδιά και έφηβοι κακοποιούνται σeξουαλικά ποσά σε μια απέλπιδα προσπάθεια να επιβιώσουν στη χώρας μας.

Η επικεφαλής έδειξε ως λύση στο φλέγον την ευαισθησία της Ευρώπης προκειμένου να προωθηθεί το ταχύτερο η μετεγκατάσταση των παιδιών αυτών σε χώρες όπου θα μπορέσουν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή.

Δείτε το βίντεο.

Πηγή ➤ NEWPOST


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου