Πρώην νοσηλεύτρια του 52χρονου βιαστή της Δάφνης αποκαλύπτει - «Αυτός ο άνθρωπος βλέπει».

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στην αποκάλυψη ότι ο βιαστής της Δάφνης διάβαζε κανονικά ακόμη και μικρά γράμματα, προέβη η γυναίκα που υπήρξε νοσηλεύτρια του 52χρονου.

Έτσι η γνησιότητα ή μη του πιστοποιητικού τυφλότητας θα είναι το στοιχείο που είτε θα τον κλείσει στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης είτε θα του επιτρέψει να γυρίσει σπίτι του.

Η νοσηλεύτρια με το όνομα Μαρία μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, επιμένοντας ότι «αυτός ο άνθρωπος βλέπει, διάβαζε φάρμακα».

«Μία φορά που είχα καθυστερήσει να του πάω τα φάρμακα, μου τα διάβασε μπροστά μου», συμπλήρωσε, ενώ αναφέρθηκε και στον χώρου του ημιυπογείου της Δάφνης.

«Ο χώρος ήταν καλωδιωμένος, είχε δύο υπολογιστές με κάμερα από πάνω, τον είχα πετύχει κάνα δύο φορές να μιλάει, σε αυτό το πράγμα», κατέληξε..

Πηγή ➤  iefimerida



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου