Σουρωτήρι τα Ελληνοαλβανικά σύνορα - Αλβανοί μεταφέρουν ανενόχλητοι μεγάλες ποσότητες χασίς.

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πέρασαν παράνομα στο ελληνικό έδαφος από αφύλακτα μονοπάτια της μεθορίου
Μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες, βρέθηκαν στο δόκανο της ΕΛ.ΑΣ. δυο Αλβανοί που πέρασαν παράνομα στο ελληνικό έδαφος από αφύλακτα μονοπάτια της μεθορίου, μεταφέροντας ποσότητες χασίς συνολικού βάρους τεσσεράμισι κιλών.

Πρώτος, συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής ένας 23χρονος τον οποίο αναζητούσε η Ασφάλεια Άρτας για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Ο νεαρός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο Παλιάμπελο Αιτωλοακαρνανίας και στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 151 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενος για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Το πρωί του Σαββάτου αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας εντόπισαν στο Καλπάκι Ιωαννίνων έναν 25χρονο να κινείται πεζός έχοντας μαζί του έναν ταξιδιωτικό σάκο. Τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν και βρήκαν μέσα δύο δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 350 γραμμαρίων. Ο μεταφορέας, που δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη για παράνομη είσοδο στη χώρα και για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου