"Είμαι στόχος και δέχομαι απειλές" - έντονη αντίδραση της Καϊλή για την μείωση της φρουράς της.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αντέδρασε η Εύα Καϊλή στην απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας, να μειώσει τη φρουρά των ευρωβουλευτών.

Στόχος της ΕΛ.ΑΣ είναι να εξοικονομήσει προσωπικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αναγκαίους τομείς όπου σήμερα υπάρχει έλλειψη, με δεδομένο ότι τον περισσότερο χρόνο τους οι Ευρωβουλευτές τον περνούν στις Βρυξέλλες και όχι στην Ελλάδα.

Ειδικότερα η κ.Καϊλή με ειδική ιεραρχική προσφυγή ενώπιον του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ αντέδρασε στην απόφαση της υπηρεσίας και ζητά την παραμονή όλων φρουρών της, χαρακτηρίζοντας «αβάσιμη, άδικη και επικίνδυνη» την απόφαση, γιατί η ίδια -όπως υποστηρίζει- αποτελεί στόχο και υφίσταται απειλές με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν η σωματική της ακεραιότητα και η ψυχική της υγεία.

Πηγή ➤ tribune



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου