Ο σκύλος της Δίωξης έστειλε χασισέμπορους στον Εισαγγελέα στο Σουφλί.

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης ξετρύπωσε 53 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 ως 0,50 εκατοστών που καλλιεργούσε ο 45χρονος, ενώ στο σπίτι του εντόπισε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12 γραμμαρίων.

Μπόλικη δουλειά είχε ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, που εντόπισε μέσα σε λίγες ώρες μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία στο αγρόκτημα ενός 45χρονου στο Σουφλί και μια μικρή στο σπίτι δυο αδελφών σε χωριό του Έβρου.

Στο κτήμα ξετρύπωσε 53 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 ως 0,50 εκατοστών που καλλιεργούσε ο 45χρονος, ενώ στο σπίτι του εντόπισε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12 γραμμαρίων, άλλες τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη και σπόρους κάνναβης συνολικού βάρους 20 γραμμαρίων και ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα χασίς. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη ένα πιστόλι κρότου με δυο γεμιστήρες που είχαν 52 φυσίγγια και συνέλαβαν τον κάτοχό του.

Λίγο αργότερα, έκαναν έρευνα με τον εκπαιδευμένο σκύλο στο σπίτι όπου κατοικούν τα δυο αδέλφια ηλικίας 23 και 20 χρόνων και τα συνέλαβαν όταν ανακάλυψαν μια μίνι χασισοφυτεία από τρία δενδρύλλια ύψους 0,25 ως 0,50 εκατοστών, ένα πλαστικό κουτί, ένα γυάλινο βάζο και δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 18,3 γραμμαρίων, ένα κουτί με σπόρους κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και οκτώ τρίφτες με υπολείμματα χασίς. Και οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, ενώ ο 45χρονος κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου