Τσακαλώτος: Συνταξιούχοι μου λένε... «δεν με νοιάζει η σύνταξη αρκεί το παιδί μου να βρει δουλειά»!

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τρεις μήνες πριν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και καταστηματάρχες σταματούσαν τον υφυπουργό Εργασίας κ. Τάσο Πετρόπουλο και τον ευχαριστούσαν επειδή θα πληρώνουν… παραπάνω εισφορές.

Την προηγούμενη Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών κ. Τσακαλώτος, λίγο πριν ψηφιστούν τα εξοντωτικά μέτρα του 4ου Μνημονίου, του 2ου κατά σειρά επί κυβέρνησης… της αριστεράς είπε ότι «όπου πηγαίνω, στην Πρέβεζα αλλά και αλλού, μου λένε «δεν με ενδιαφέρει η σύνταξη, αλλά θέλω το παιδί μου να βρει δουλειά».

Και έσπευσε να διαβεβαιώσει το Σώμα αλλά και τον ελληνικό λαό πως γιαυτό προσπαθεί.

Πηγή ➤ marketnews


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου