"'Ετοιμοι για σύγκρουση οι γκεϊ ένστολοι"

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σχόλιο του Γιάννη Σταμούλη στο FB:

"ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ.'Οπως μας ενημερώνει το
δημοσίευμα: " Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να φτιάξει ένα πλαίσιο προστασίας αυτών των ανθρώπων. Ηδη το ζήτημα απασχολεί τη διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ. και του Πενταγώνου. Το θέμα παρακολουθεί για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας. Συνάδελφοι είναι το θέμα της επόμενης συνεδρίασης"

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ του ethnos.gr.

 Ενστολοι Ομοφυλόφιλοι και Λεσβίες, θα λάβουν μέρος στα φετινά Gay Pride

Aποφασισμένοι να σπάσουν τη σιωπή τους και να βρουν τρόπο να σταματήσουν τις διακρίσεις που υφίστανται από συναδέλφους και ανώτερους τους είναι οι άντρες και οι γυναίκες μέλη της Ομοφυλοφιλικής και Λεσβιακής (ΛΟΑΤ) κοινότητας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η απόφαση για να αντιδράσουν θεωρείται ειλημμένη και, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, θα προκαλέσει αίσθηση. Σύμφωνα με όσα μαθαίνω, ετοιμάζονται να λάβουν μέρος με το δικό τους μπλοκ στο ερχόμενο Athens Pride, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου, στην πλατεία Συντάγματος.

Θύματα διακρίσεων
Οπως αναφέρουν, όσοι δηλώνουν ανοιχτά τη σεξουαλικότητά τους γίνονται συχνά στόχος ρατσιστικών επιθέσεων από συναδέλφους τους, διακρίσεων από προϊσταμένους και στοχοποιούνται από φασιστικές γκρούπες.

Πλαίσιο προστασίας
Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να φτιάξει ένα πλαίσιο προστασίας αυτών των ανθρώπων. Ηδη το ζήτημα απασχολεί τη διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ. και του Πενταγώνου. Το θέμα παρακολουθεί για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας.

Εν γνώσει της ηγεσίας
Η πολιτική ηγεσία των δύο υπουργείων είναι πλήρως ενημερωμένη για την απόφαση των στελεχών τους που ανήκουν στη ΛΟΑΤ κοινότητα να λάβουν μέρος στο Athens Pride. Αν και μαθαίνω πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, γνωρίζω πως υπάρχουν κάποιες ενστάσεις για την παρουσία τους σε μαζικό, αποκλειστικά δικό τους μπλοκ. Πάντως, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να υποστηρίξει οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι. Ακόμη και αυτή της μαζικής συμμετοχής στο Athens Pride...

 Πηγή ➤ limenikanea.gr-blokoShare on Google Plus

Elas Lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου