Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στην Κοζάνη - Ψάχνουν ένα λευκό βανάκι.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δεύτερη απόπειρα αρπαγής ανηλίκου σημειώθηκε μέσα σε λίγες μόνο ημέρες στην περιοχή της Κοζάνης.

Πιο συγκεκριμένα, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών επιχείρησε να αρπάξει έναν μαθητή ο οποίος είναι στην ηλικία των 11. Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Τσοτύλι.

Nα σημειωθεί ότι το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε ακόμη, καθώς μόλις πριν από λίγες ημέρες άγνωστος είχε επιχειρήσει να απαγάγει μια 25χρονη, η οποία τελεία στιγμή προστατεύθηκε από αδέσποτα σκυλιά που υπήρχαν στο χώρο και τους έκαναν να το βάλουν στα πόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας επέβαινε και τις δύο φορές σε ένα λευκό βανάκι. «Το παιδί μου περνούσε από ένα πάρκινγκ όταν ένας άνδρας του φώναξε να τον πλησιάσει για να του δώσει χρήματα. Το παιδί τον προσέγγισε αλλά πριν τον πλησιάσει αρκετά, αντιλήφθηκε πως προσπάθησε να τον αρπάξει», σημείωσε ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στην αστυνομία.

Το παιδί είναι μαθητής της τρίτης δημοτικού και έφυγε γρήγορα από το σημείο τρέχοντας με το λευκό βαν να καταδιώκει το παιδί.

Η κοινωνία της Κοζάνης έχει αναστατωθεί καθώς αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα που σημειώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην περιοχή.

Πηγή ➤ iefimerida

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου