Ένας Ρουμάνος νεκρός από τσεκούρι μετά από συμπλοκή στα Χανιά - Επιχείρηση της Αστυνομίας.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεκρός βρέθηκε δεμένος σε δέντρο.

Νεκρός είναι ένας 40χρονος αλλοδαπός - Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πώς έγινε το κακό - Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι το έγκλημα έγινε μετά από συμπλοκή σε σπίτι της περιοχής.

To έγκλημα αποκαλύφθηκε χθές το απόγευμα, στην οδό Μυλωνογιάννη, στα Χανιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μετά απο συμπλοκή σε μια μονοκατοικία έπεσε νεκρός, ένας Ρουμάνος, περίπου 40 ετών.

Στο σημείο έχουν πάει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μέσα στην μονοκατοικία ήταν ένας άντρας και μια γυναίκα και παρελήφθησαν από αστυνομικούς. Σημειώνεται ότι οι Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την οδό Μυλωνογιάννη στην συμβολή με την οδό Μάρκου Μπότσαρη.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι δεν αντελήφθησαν το περιστατικό.

Πληροφορίες λένε ότι στον καβγά που κατέληξε σε τραγωδία, ενεπλάκη ένα ζευγάρι και ένας γείτονας τους, όλοι αλλοδαποί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον τρία άτομα, δύο άνδρες και μια γυναίκα ενεπλάκησαν σε βίαιο καυγά που έλαβε χώρα στην αυλή του σπιτιού, και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες ο 40χρονος που κατάγεται από τη Ρουμανία δέχθηκε θανατηφόρα χτυπήματα από ένα τσεκούρι!
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο νεκρός βρέθηκε δεμένος σε δέντρο.

Στην οδό Μυλωνογιάννη έχει σπεύσει ιατροδικαστής, καθώς επίσης άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Εγκληματολογικού. Στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της σορού στο νεκροτομείο μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας.

Πηγή ➤ flashnews

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου