Τόσκας - Η Αριστερά βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με τρομοκρατικές πράξεις.

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μήνυμα ότι οι τρομοκράτες εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας τονίζοντας παράλληλα ότι η Αριστερά βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με τρομοκρατικές πράξεις.

Ο κ. Τόσκας, εξερχόμενος του Ευαγγελισμού, δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία της υγείας του κ. Λουκά Παπαδήμου και του ευχήθηκε καλή ανάρρωση.

Παράλληλα σημείωσε ότι η κυβέρνηση και η ηγεσία της αστυνομίας εργάζονται προκειμένου να φέρουν τους τρομοκράτες γρήγορα στα χέρια της δικαιοσύνης.

«Η κυβέρνηση, η πολιτική και φυσική ηγεσία προσπαθεί ώστε να φέρει γρήγορα στη δικαιοσύνη τους τρομοκράτες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που δεν τους έδωσε κανένας το δικαίωμα να το παίζουν εκδικητές ή να το παίζουν επαναστάτες γιατί ο ελληνικός λαός έχει άλλη εικόνα, έχει άλλη γνώμη και αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διεκδικούν ότι εκπροσωπούν κανένα παρά μόνο τον εαυτό τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας.

Επισήμανε δε ότι οι αρχές δουλεύουν νύχτα και μέρα προκειμένου να καταλήξουν σε κάποιο αποτέλεσμα και υπογράμμισε ότι «δεν θα ανακοινωθεί τίποτα» μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Επιπλέον, ο υπουργός χαρακτήρισε λάθος την προσπάθεια, όπως είπε, κάποιων κομμάτων να εκμεταλλευτούν τέτοιου είδους περιστάσεις και πρόσθεσε πως «ο,τι κενό υπάρχει θα φροντίσουμε να καλυφθεί»

Πηγή ➤ koutipandoras

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου