Κτήνος θα σε σκοτώσουμε - Λίντσαραν και χτύπησαν τον πατέρα που βίαζε την κόρη του στην Κρήτη.(Φωτό και vid)

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 47χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την 13χρονη κόρη του. Η εν διαστάσει σύζυγός του και συγγενείς επιτέθηκαν στον κατηγορούμενο, φωνάζοντας «κτήνος δολοφόνε, θα σε σκοτώσουμε».


Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο και άναυδοι δικηγόροι και πολίτες παρακολούθησαν τις σκηνές. Ο πατέρας συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από καταγγελία που προηγήθηκε στις Αρχές και σύμφωνα με την οποία το τελευταίο διάστημα ο κατηγορούμενος βίαζε τη 13χρονη κόρη του, στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ηρακλείου.


Αφού του ασκήθηκαν διώξεις, στη συνέχεια ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.


Πηγή ➤ neakriti



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου