Χαμός με τα ανασφάλιστα οχήματα δίνουν παράταση μέχρι 14 Ιουλίου.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το «ράβε-ξήλωνε» με τη διασταύρωση στοιχείων για την ασφάλιση των οχημάτων φέρνει δεύτερη ευκαιρία στους κατόχους - Σωρεία λαθών «παγώνει» τη διαδικασία για εύλογο διάστημα

Μέχρι και το υπουργικό συμβούλιο έφτασε το «φιάσκο» με τα ραβασάκια - «βροχή» 300.000 ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε ιδιοκτήτες οχημάτων, που μπήκαν στη μαύρη λίστα των ανασφάλιστων.

Η κυβέρνηση προκειμένου να τακτοποιηθούν οι όποιες εκκρεμότητες και να διορθωθούν τα λάθη που έχουν διαπιστωθεί μετά από τη διασταύρωση στοιχείων έδωσε παράταση μέχρι τις 14 Ιουλίου.

Έτσι, αναμένεται να γίνει νέα διασταύρωση δεδομένων και για όσα οχήματα βρεθούν ανασφάλιστα, θα αποσταλούν στους ιδιοκτήτες τους ειδοποιητήρια.

Μέχρι τότε, έχουν διορία και οι εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες προκειμένου να διορθώσουν λάθη σε ό,τι έχει να κάνει με οχήματα τα οποία δεν χρησιμοποιούν, όμως δεν έχουν δηλώσει σε ακινησία, κλεμμένα οχήματα τα οποία όμως εμφανίζονται ακόμη ως να τα κατέχουν οι ίδιοι ή περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν έχουν ενημερωθεί τα μητρώα της Εφορίας και των ασφαλιστικών εταιρειών για πωλήσεις, μεταβιβάσεις και κάθε άλλη περίπτωση αλλαγής της ιδιοκτησία των οχημάτων.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου