"Επέστρεψε" ο 19χρονος Αλγερινός που έκλεβε λουόμενους στη Βουλιαγμένη - αλλά τον τσίμπησε η "ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ".

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο νεαρός Αλγερινός έβαζε στο στόχαστρο τσάντες και αντικείμενα ανθρώπων που ήταν στη θάλασσα και τα «απαλλοτρίωνε». Τον είχαν ξαναπιάσει για το ίδιο αδίκημα.

Ενας 19χρονος υπήκοος Αλγερίας συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ για κλοπές από λουόμενους σε παραλίες της Βουλιαγμένης. Και δεν ήταν η πρώτη φορά!

Ειδικότερα, ο 19χρονος πήγαινε στις παραλίες και παραμόνευε.

Εκμεταλλευόμενος την απουσία λουόμενου στη θάλασσα, αφαίρεσε την τσάντα του, πλην όμως οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από άλλους λουόμενους και τελικά επετεύχθη η ακινητοποίηση και σύλληψή του από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Βουλιαγμένης, ο δράστης διέπραξε το τελευταίο δίμηνο επτά (7) παρόμοιες κλοπές σε διάφορες παραλίες της Βουλιαγμένης.

Ο 19χρονος έχει κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή ➤ theto

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου