Νεκρή ανασύρθηκε 45χρονη γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στη Βρίσα Λέσβου.(Φωτό και vid).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πρόκειται για μία 45χρονη - Υπάρχει και άλλη εγκλωβισμένη στην ίδια περιοχή - Νωρίτερα, απεγκλωβίστηκε ζευγάρι ηλικιωμένων από τη Βρίσα - Εικόνες μεγάλης καταστροφής στο χωριό που σχεδόν ισοπεδώθηκε και σε πολλά χωριά σε μια περιοχή 40 χλμ από το αεροδρόμιο Μυτιλήνης μέχρι το Πλωμάρι

Νεκρή ανασύρθηκε στις 20:20 το βράδυ της Δευτέρας μία εγκλωβισμένη στα ερείπια 45χρονη γυναίκα, στη Βρίσα της Λέσβου, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ.

Η εύρεση της νεκρής γυναίκας έγινε από τα συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που επιχειρούσαν εκεί, μετά τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, εγκλωβισμένη παραμένει μέχρι αυτή την ώρα στα ερείπια του σπιτιού της μία άλλη γυναίκα, η Ελένη Βαλελή. Ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Στράτης Κυτέλης, είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ότι τα σωστικά συνεργεία δεν έχουν επικοινωνία με τη γυναίκα.

Από την στιγμή που οι δυνάμεις της πυροσβεστικής εντόπισαν τραυματισμένο με κατάγματα στα πόδια τον Γεώργιο Βαλελή, σύζυγο της αγνοούμενης γυναίκας, γνώριζαν ότι η γυναίκα είναι εγκλωβισμένη στα χαλάσματα του σπιτιού της.




Νωρίτερα, τα σωστικά συνεργεία που πλησίασαν στο χωριό με μεγάλη δυσκολία, αφού έχει αποκοπεί ο δρόμος προς το χωριό, προσπαθούσαν εναγωνίως να βρουν σημάδια ζωής.

Στο κέντρο υγείας Πολιχνίτου έχουν μεταφερθεί δέκα άτομα, κυρίως με θλαστικά τραύματα.

Πολύ μεγάλες καταστροφές έχουν σημειωθεί από τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στο χωριό Βρίσα της Λέσβου. Λεωφορεία βρίσκονται καθ' οδόν προς το χωριό, προκειμένου να παραλάβουν τους κατοίκους του και να τους μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο. Ταυτόχρονα, ο στρατός στήνει σκηνές στο γήπεδο του Πολιχνίτου.


Την ίδια ώρα, ο Δήμος Λέσβου ανοίγει δωμάτια σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα στην τουριστική περιοχή των Βατερών, προκειμένου να φιλοξενηθούν οι άστεγοι σεισμοπαθείς της Βρίσας.

Κατολισθήσεις έχουν σημειωθεί στο χωριό Μελίντα, στα νότια του νησιού. Μεγάλες ζημιές και στο δρόμο που ενώνει το Πλωμάρι με την Μυτιλήνη. Σπίτια έχουν καταρρεύσει σε Πλωμάρι και Βρίσα, όπου έχει γκρεμιστεί το γεφύρι στην είσοδο του χωριού.


Κατολισθήσεις έχουν σημειωθεί και στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου στο Πλωμάρι.




Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου