4 κιλά πρέζα μετέφεραν οι κυρίες με το τρένο αλλά στάθηκαν "άτυχες".

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Βρέθηκαν στην κατοχή των τριών γυναικών, 8 δέματα ηρωίνης βάρους, περίπου, 4άρων κιλών.
 Η μεθοδική και επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στις συλλήψεις ηγετικού στελέχους και μελών οργανωμένου κυκλώματος που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Πρόκειται για τέσσερις δράστες ηλικίας 38, 36, 27 και 23 ετών (1 άντρας – 3 γυναίκες αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Σύστασης συμμορίας» και παράβασης του «Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών».

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης,  χθες το πρωί  στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν οι παραπάνω και έπειτα από σχετική έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την κατοχή των τριών γυναικών,  8 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 4 κιλών και 78 γραμμαρίων, τα οποία μετέφεραν από την Αθήνα επιβαίνοντας σε τρένο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 38χρονος ως ηγετικό στέλεχος, οργάνωσε τη συγκεκριμένη μεταφορά και συνόδευσε τις γυναίκες – μέλη της συμμορίας, με σκοπό την περαιτέρω διοχέτευση των εξαρτησιογόνων ουσιών στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή ➤ ert

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου