Έγκλημα τιμής στην Κέρκυρα – Αλβανός έσφαξε 52χρονο Ελληνα.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ανάστατη είναι η Κέρκυρα από ένα άγριο έγκλημα που έγινε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι, μέσα σε ψητοπωλείο μπροστά στα μάτια πελατών και περαστικών στην περιοχή του Βιρού στην Κέρκυρα.

Ένας 30χρονος αλβανικής καταγωγής πήγε στο ψητοπωλείο στο οποίο εργαζόταν και η γυναίκα του, έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε μαζί του και “έσφαξε” με αυτό τον 52χρονο Έλληνα συνιδιοκτήτη του καταστήματος, πλήττοντάς τον απανωτές φορές στην κοιλιά, τον θώρακα και στην καρωτίδα.

Στη συνέχεια, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του λουσμένος στο αίμα και τράπηκε σε φυγή. Λίγο πιο κάτω πέταξε το μαχαίρι και πήγε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και παραδόθηκε.

Εκεί είπε στους αστυνομικούς πως το έκανε αυτό γιατί όπως ισχυρίστηκε η σύζυγός του είχε συνάψει ερωτική σχέση με το θύμα. Έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Κέρκυρας.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Και τι φταιει ρε αλβανέ ο Ελληνας τη στιγμή που η γυναίκα σου του ανοιξε τα πόδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή