Ακόμη μια επιτυχία για το Λιμεναρχείο Κύμης - Εντόπισαν σε επαγγελματικό αλιευτικό 7000 ζωντανούς αχινούς.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Επτά Χιλιάδες (7000) άτομα του είδους ¨Αχινός¨ εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, χθες 28/06/2017  κατά τις απογευματινές ώρες από βαθμοφόρους του Γρ. Ασφαλείας Λιμεναρχείου Κύμης, έπειτα από εντεταμένους ελέγχους σε επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος το οποίο είχε προσεγγίσει σε απόκρυφο σημείο παραλίας Ζαράκων Νομού Ευβοίας και επιβαίνοντες αυτού είχαν εναποθέσει στην ξηρά σάκους με άγνωστο περιεχόμενο.

Κατόπιν ελέγχου  του Γρ. Αλιείας Υπηρεσίας μας βρέθηκαν 11 έντεκα σάκοι με επτά Χιλιάδες (7000) άτομα του είδους ¨Αχινός συνολικού βάρους (500) πεντακοσίων κιλών.
Τα προαναφερόμενα είχαν αλιευθεί από επαγγελματίες αυτοδύτες σε απαγορευμένη χρονική περίοδο (από Απρίλιο – Ιούνιο και Δεκέμβριο έκαστου έτους) τα οποία δεδομένου του ότι ήταν ζωντανά απορρίφθηκαν εν νέου στην θάλασσα σύμφωνα με το ΠΔ 65/2014.

Από τη Λιμενική Αρχή Κύμης βεβαιώθηκε (01) αλιευτική παράβαση, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω αλιεύματα.

Πηγή ➤ eviakosmos

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου