Αυτός είναι ο 85χρονος που ασελγούσε σε 14χρονο στην Καλαμαριά.(Φωτό).

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η αστυνομία δίνει τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του 85χρονου κατηγορούμενου για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κι αποπλάνηση παιδιών κατ’ εξακολούθηση.                

Ειδικότερα, πρόκειται για τον Λεβέντη Σπυρίδωνα του Στεφάνου, ο οποίος έχε γεννηθεί στις 24-04-1932 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο 85χρονος συνελήφθη στη Καλαμαριά. Ως θύμα του φέρεται ένα 14χρονο αγόρι, το οποίο ο ηλικιωμένος γνώρισε όταν ο ανήλικος πήγε να του πει τα κάλαντα.

Η υπόθεση έφτασε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελίες γειτόνων του 85χρονου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ακολούθησε η σύλληψή του.

Οι εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις τελέστηκαν από τον περασμένο Φεβρουάριο και μετά, ενώ, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος ως δράστης φέρεται να έδινε κάθε φορά «χαρτζιλίκι», από 5 έως 10 ευρώ, στον ανήλικο.



Όπως είχε προκύψει από την αστυνομική έρευνα, ο ηλικιωμένος, τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονου αγοριού, με αντάλλαγμα διάφορα χρηματικά ποσά.

 Πηγή ➤ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου