Απίστευτη Ληστεία – Χτύπησαν 85χρονο, τον λήστεψαν, του πήραν και το αυτοκίνητο.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ληστεία λίγο πριν τις 8 το πρωί σημειώθηκε στο Θεολόγο Φθιώτιδας με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση, που στήνει μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή, για να εντοπίσει τους δυο ληστές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δυο νεαροί, ηλικίας περίπου 30 ετών, εισέβαλαν στο σπίτι 85χρονου τον οποίο χτύπησαν και του άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια του πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί αναζητούν ένα γκρι Peugeot 308, έχοντας στήσει μπλόκα σε κομβικά σημεία, ενώ έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις και από τη Βοιωτία, αφού είναι πολύ πιθανό οι ληστές να κινήθηκαν προς το γειτονικό νομό.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου