Και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στο Athens Pride.(Φωτό).

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στην πλατεία Συντάγματος βρέθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προκειμένου να λάβει μέρος στο Athens Pride 2017. Ο υπουργός Οικονομικών ντυμένος απλά με ένα μαύρο μπλουζάκι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή κρατώντας το πανό στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία η οποία ξεκίνησε πριν από λίγο.

Ο Τσακαλώτος στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ  στο Athens Pride
Το πανό που κρατούσε μαζί με άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έγραφε: «Χαμογέλα κι εσύ στο διαφορετικό. Πολιτικός γάμος τώρα. Τεκνοθεσία».

IMG_6418
Το φετινό σύνθημα του «Pride», «Θέμα Παιδείας», «αναδεικνύει τις δυσκολίες κοινωνικής αποδοχής που αντιμετωπίζουν τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα στην Ελλάδα. Ο όρος "παιδεία" "εμπεριέχει, με την ευρύτερή του έννοια, τη σχολική εκπαίδευση, την αγωγή, τη δια βίου μάθηση και τον εκπαιδευτικό πολιτισμό μιας κοινωνίας», σημειώνεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών.

IMG_6416


 IMG_6413

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

Πηγή ➤ newsbeast

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου