Κραυγή αγωνίας απο τους γονείς του μικρού Μάριου - Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη βρες το δολοφόνο.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι κάτοικοι στο Μενίδι για την παραβατικότητα, με τη συμμετοχή και των γονιών  του μικρού Μάριου που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα ενώ βρισκόταν στην γιορτή του σχολείου του. Τη νέα διαμαρτυρία πραγματοποιούν ο σύλλογος γυναικών Αχαρνών και αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι.

Μπροστάρηδες στη νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων η μάνα και ο πατέρας
του αδικοχαμένου 11χρονου- Αποφασισμένοι να μη σταματήσουν τις κινητοποιήσεις έως ότου νιώσουν ασφαλείς οι κάτοικοι της περιοχής

Στην πρώτη γραμμή της πορείας διαμαρτυρίας για την κατάσταση που βιώνουν στο Μενίδι βρίσκονταν  οι τραγικοί γονείς του 11χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του από αδέποτη σφαίρα. Οι δολοφόνοι του Μάριου παραμένουν ασύλληπτοι. Οι γονείς με δάκρυα στα μάτια και με περίσσια αξιοπρέπεια κρατούν το πανό με το οποίο ζητούν να βρεθούν οι δολοφόνοι.

Οι κάτοικοι ζητούν μέτρα κατά της εγκληματικότητας 19 ημέρες μετά από το θάνατο του μικρού Μάριου από αδέσποτη σφαίρα δηλωνοντας πως δεν θα πάψουν να ζητούν μέτρα για να γίνει η περιοχή τους ασφαλής.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία δημαρχείου, ενώ παρίσταται  και ο δήμαρχος του Μενιδίου Ιωάννης Κασσαβός οι αντιδήμαρχοι  και φορείς.


Πηγή ➤ thetoc

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου