Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Αρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, μετά την Θεία λειτουργία, θα τελεστεί στον Ι.Ν.Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο Δαφνιά Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Αρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου.

Ο Αρχιφύλακας Γεώργιος Ανδριτσόπουλος έπεσε στο Δίστομο Βοιωτίας τα ξημερώματα της 17ης Ιουνίου 2013 κατά την εκτέλεση του καθήκοντος υπερασπιζόμενος την ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη της πατρίδας μας από πυρά Αλβανών κακοποιών.

Επίσης το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 στις 10:00 πμ., θα τελεστεί τρισάγιο στον τόπο εκτέλεσης του, έναντι Ι.Ν. Αγ. Χαραλάμπους στο Δίστομο Βοιωτίας.

Παρακαλούνται οι συγγενείς, οι συνάδελφοι, οι φίλοι του και όσοι τιμούν την μνήμη του να προσέλθουν και να ενώσουν τις δεήσεις των προς τον Ύψιστο.

Οι γονείς, Η Σύζυγος, Τα τέκνα, Τα αδέλφια



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου