Ξανά σήμερα στο εδώλιο οι δύο Αστυνομικοί της "ΟΜΑΔΟΣ ΔΙΑΣ" που εμπλέκονται στην υπόθεση της αιματηρής καταδίωξης.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου θα καθίσουν και σήμερα οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που εμπλέκονται στην υπόθεση της αιματηρής καταδίωξης με πρωταγωνιστές έναν 19χρονο και έναν 16χρονο τον Ιανουάριο του 2013 στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Η δίκη, που είχε ξεκινήσει την περασμένη Δευτέρα, θα συνεχιστεί σήμερα με τις καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων.

Κατά την πρώτη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας, είχε καταθέσει ο πατέρας του 16χρονου, που επέβαινε στη μηχανή, αναφέροντας τις δραματικές στιγμές, που έζησε η οικογένεια του τις ημέρες που ο γιος του νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι δύο αστυνομικοί, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, από την πρώτη στιγμή αρνούνται κάθε κατηγορία, ενώ υποστηρίζουν ότι η μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα, που τους “καίει”, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν, όταν ο 19χρονος μαζί με τον 16χρονο, κινούμενοι στο κέντρο του Ηρακλείου με τη μηχανή, δε σταμάτησαν σε σήμα για έλεγχο, που τους έκαναν οι δύο αστυνομικοί.

Τότε οι άνδρες της ΔΙΑΣ άρχισαν να τους καταδιώκουν, ώσπου ο 19χρονος οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε στο πρανές στην άκρη του δρόμου στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Και οι δύο νέοι τραυματίστηκαν σοβαρά στο κεφάλι και χρειάστηκε να νοσηλευτούν για αρκετές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αυτόπτης μάρτυρας τότε είχε ισχυριστεί ότι είδε τον έναν εκ των δύο αστυνομικών να σπρώχνει με το πόδι του τη μηχανή.

Πηγή ➤ cretapost

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Οκ. Κριμα τα νιατα τους! Ομως οι αστυνομικοι εκαναν τα προβλεπομενα.Κ οι πιτσιρικαδες το ηξεραν. Συγχωρεμενοι να ειναι αλλα αν σταματαγαν ακομα θα ζουσαν. Γνωμη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή