ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - Αφαντα τα χρήματα από εκατοντάδες λογαριασμούς – Τι συμβαίνει???

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη βρίσκονται πολλοί καταθέτες που βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς  ξαλαφρωμένους ή και μηδενικούς.

Πρόκειται για εκατοντάδες οι άνθρωποι με χρέη στην εφορία και τα ταμεία που καθημερινά βλέπουν τα χρήματά τους να κάνουν φτερά από τον λογαριασμό τους στην τράπεζα, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ενταχθεί το κυνήγι από την κυβέρνηση εναντίον εκείνων που χρωστούν στο Δημόσιο.

Με τα χρέη προς εφορία και ταμεία να αυξάνονται κατά ένα δισεκατομμύριο το μήνα το Κέντρο είσπραξης χρεών έχει ξεκινήσει ένα πραγματικό σαφάρι κατασχέσεων. Ουσιαστικά μπαίνουν στο στόχαστρο όλοι. Συνολικά βρίσκονται στις κόκκινες λίστες περισσότεροι από 1.600.000 πολίτες, ο αριθμός αυτός μάλιστα είναι διπλάσιος από τον περυσινό, γεγονός που δείχνει ότι οι πολίτες με αδυναμία πληρωμής αυξήθηκαν, ενώ ταυτόχρονα το κράτος άρχισε να αναζητά χρήματα από περισσότερους και ειδικά από εκείνους που έχουν μικρά χρέη.

Στο στόχαστρο δεν μπαίνουν μονάχα οι λεγόμενοι μεγαλοοφειλέτες, αλλά ακόμη και όσοι έχουν μικρά χρέη μέχρι το ποσό των 5.000 ευρώ.

Χιλιάδες είναι αυτοί από τους οποίους προσδοκά το Κέντρο Είσπραξης να εισπράξει και τα περισσότερα χρήματα καθώς τα ποσά τα οποία χρωστούν είναι πιο εύκολο να αποπληρωθούν.
Ταυτόχρονα είναι εκείνοι που μπαίνουν σε επόμενη φάση στο στόχαστρο με μαζικές αποστολές επιστολών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εξόφληση ή ρύθμιση της οφειλής.
Σε πρώτη φάση θα επιχειρηθεί αντί των αναγκαστικών μέτρων οι οφειλέτες να καταθέσουν έστω ένα μικρό ποσό, έναντι οφειλής και να γλιτώσουν τις κατασχέσεις.
Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί ο οφειλέτης θα βρεθεί στην κόκκινη λίστα και κινδυνεύει με κατάσχεση από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ήδη όλα τα στοιχεία των μικροοφειλετών, των ανθρώπων με χρέη κάτω από τις 5.000 ευρώ έχουν μεταβιβαστεί στο κέντρο είσπραξης και ουσιαστικά όλοι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είναι στο στόχαστρο εφόσον υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός με διαθέσιμο ποσό.

Πηγή ➤ crashonline

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια :

  1. Αργήσατε λίγο να την παρουσιάσετε την είδηση. Αυτό συμβαίνει εδώ και μήνες πλέον και όλος ο κόσμος πιάστηκε στον ύπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΝΟΜΟΘΕΤΗ..ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ LAGARD ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ..ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή