"Νιώθω ντροπή αντικρίζοντας την ελληνική σημαία πολύχρωμη" - Δεκανέας Βασιλική Μπουμπουλούδη.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Όλοι γνωρίσαμε τη Βασιλική Μπουμπουλούδη τη δεκανέα του στρατού Ξηράς στην Αλεξανδρούπολη, που υπηρετεί στην 12η Μεραρχία, όταν τελειώνοντας από την υπηρεσία της είδε μπροστά από το Α’ ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης την Ελληνική σημαία μπερδεμένη και έσπευσε να σκαρφαλώσει στον ιστό και να την ξεμπερδέψει.

Τις τελευταίες ώρες όμως στο διαδίκτυο έχουμε δει πολλές εικόνες από το Gay Pride που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτή που προκάλεσε τις περισσότερες αντιδράσεις, ήταν η εικόνα που απεικονίζει την ελληνική σημαία, πολύχρωμη, με τα χρώματα της παρέλασης.

Η Βασιλική Μπουμπουλίδη επεσήμανε πως νιώθει ντροπή αντικρίζοντας την ελληνική σημαία πολύχρωμη.

"Η ελληνική σημαία διαθέτει συμβολισμούς που αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την ιστορία μας. Σέβομαι όλες τις ιδιαιτερότητες και τις επιλογές του καθενός, αλλά μέχρι ένα σημείο. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ", ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η ελληνική σημαία είναι το εθνικό μας σύμβολο και δεν επιτρέπεται ούτε να καίγεται, ούτε να βεβηλώνεται, ούτε να χλευάζεται, ούτε να παραποιείται με πολύχρωμα σχέδια.

Πηγή ➤ e-evros

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. "Όχι"...και του Μεταξα το όχι το βαρβάτο!

    Να τα πω και σταράτα τωρα γιατί εδώ τα χαλάμε λιγάκι.
    Το να είσαι ομοφυλόφιλος η όχι είναι δικαίωμα σου και εκλογή σου και φύση σου.
    Το να πάρεις το πιο ιερό σύμβολο μιας χώρας και να το βάψεις οπως σου καυλωνει είναι όχι μόνο η άκρη αλλα και δεν επιτρέπεται σε κανέναν και απο κανέναν. Όταν τιμάς μια χώρα σαν πατρίδα σου , την τιμάς όχι για ότι σε συμφέρει η σου κάνει. Η θρησκεία , η παράδοση , ο σεβασμός και το αίμα που έχει χυθεί για αυτα δεν έχει να κάνει τίποτα με την φύση του καθενός. Έχει να κάνει με την περηφάνεια του κράτους και την αγάπη που της έχουμε.
    Μπορεί κάποιος να ναι περήφανος σήμερα για αυτή την σημαία. Εγώ, ντρέπομαι!!! Θα ντρεπόμουν έτσι και αν η σημαία είχε ζωγραφισμένα γατάκια, επειδή αγαπώ τις γατες. Θα ντρεπόμουν αν είχε βάλει κάποιος εικονιτσες ανανά , επειδή μου αρέσει αυτό στο παγωτό μου.
    Λοιπόν να ήμαστε ελεύθεροι και αφοσιωμένοι αλλα να μην είμαστε μαλακες! Η σημαία της Ελλάδας είναι μια και έχει μόνο δυο χρώματα και μας καλύπτει όλους! Μην τολμήσουμε ποτε όμως κα ξεχάσουμε ότι στο στήριγμα της το μοναδικό το χρωμα είναι το κόκκινο, απο το αίμα των παππούδων μας, των γιαγιάδων μας και των προ που είτε γκει η στραιτ έδωσαν την ζωή τους για να την βλέπουμε εμείς να ανεμίζει υπερήφανα και μπλε και άσπρη.
    Ας είμαστε περήφανοι για την παράδοση μας, την κουλτούρα μας, την ανθρωπιά μας. Τα υπόλοιπα είναι θέματα προσωπικά και δεν έχουν να κάνουν τίποτα απολύτως με την γεωγραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή