Αλάνια από Περιστέρι και Ασπρόπυργο για λογαριασμό Έλληνα εφοπλιστή,πίσω από τη κόκα στην Γαλλία.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αναζητούν το πλοίο φάντασμα

Παιδιά από τις δυτικές συνοικίες, από το Περιστέρι και τον Ασπρόπυργο αλλά και από άλλες γειτονιές της περιοχής είναι οι Έλληνες που έπιασαν οι γαλλικές αρχές με 1,5 τόνο κοκαϊνη. Αυτό που δεν κατάφεραν να εντοπίσουν οι Γάλλοι είναι το ποιος εφοπλιστής-επιχειρηματίας είναι ο ιδιοκτήτης του πλοίου με το λευκό φορτίο του θανάτου. Oι Γάλλοι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι Ελληνας.

Να θυμίσουμε ότι περισσότερο από ενάμιση τόνο κοκαΐνης κατάσχεσαν την Τρίτη το απόγευμα οι αστυνομικές αρχές μια παραλία της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Παράλληλα συνελήφθησαν και περισσότεροι από δέκα άνθρωποι, μεταξύ αυτών και Έλληνες, όπως έγινε γνωστό σήμερα από πηγές που πρόσκεινται στην έρευνα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι αρχές εκλήθησαν για να διασώσουν φουσκωτά που βρίσκονταν σε κίνδυνο στη θάλασσα, καθώς σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, επτά Έλληνες που επέβαιναν σε φουσκωτά στα ανοικτά της Μιμιζάν, μιας περιοχής στη Λαντ, βρέθηκαν σε κίνδυνο. Αφού οι διασώστες τράβηξαν τα φουσκωτά ως την ξηρά, εντόπισαν στην παραλία δέματα γεμάτα με κοκαΐνη, τα οποία προφανώς είχαν ρίξει από τα πλοιάρια.

Τα άτομα συνελήφθησαν όχι μόνο στη παραλία, «αλλά και σε άλλα σημεία κοντά στη Μιμιζάν», και έχουν τεθεί υπό κράτηση.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου