Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο δράστης που τραυμάτισε τους Αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. στη Βέροια.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σύμφωνα με πληροφορίες χθές το βράδυ συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε τους Αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. στη Βέροια  απο Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Θεσσαλονίκης.

Οπως αναφέραμε πριν το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στη Βέροια, οταν ιδιοκτήτης ΙΧΕ αυτοκινήτου αντιλήφθηκε ότι κάποιος προσπαθεί να το διαρρήξει. Τηλεφώνησε στην αστυνομία και αμέσως κατέφθασε η ομάδα "Δίας", αλλά ο δράστης πρόλαβε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο και αναπτύσσοντας ταχύτητα, επιχείρησε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη, με τον οδηγό να κατευθύνεται στην έξοδο της πόλης, προς την Εγνατία οδό, όπου σε κάποιο σημείο τον πλησίασε δίκυκλο της αστυνομίας.

Ο δράστης πάτησε απότομα φρένο, ο αστυνομικός - οδηγός της μοτοσικλέτας τον απέφυγε, και τον προσπέρασε και στη συνέχεια ο δράστης χτύπησε με το αυτοκίνητο τη μηχανή, ανατρέποντάς την.

Από την πτώση τραυματίστηκαν οι δυο αστυνομικοί που επέβαιναν, από τους οποίος ο ένας πιο σοβαρά καθώς υπέστη κάταγμα στο χέρι.

Πηγή ➤ policenet

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου