ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου - Δεν κάνουν χειρουργεία σε Δημόσιο Νοσοκομείο, γιατί τους τελείωσαν τα λεφτά.

elas.lyste-blogspot.gr (6)

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με απόφαση που υπογράφουν ο διοικητής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου "Χατζηκώστα" στα Ιωάννινα, δεν θα πραγματοποιηθούν ορθοπεδικά χειρουργεία Ιούλιο – Αύγουστο από τη λίστα χειρουργείων, λόγω υπέρβασης του ορίου της μηνιαίας δαπάνης ορθοπεδικού υλικού για την κάλυψη τακτικών και έκτακτων περιστατικών, των 90.000 ευρώ που προβλέπει ο κωδικός του προϋπολογισμού.¨

Διαβάστε τι καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ:
"Η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου περιλαμβάνει την εντολή για συμμόρφωση των ορθοπεδικών Ιατρών από εδώ και στο εξής στην τήρηση του μπάτζετ των 90.000 για τακτικά και έκτακτα ορθοπεδικά χειρουργικά περιστατικά.

Σε ημέρες εφημερίας του Νοσοκομείου προσέρχονται έκτακτα ορθοπεδικά περιστατικά που χρειάζονται να υποβληθούν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Τι θα κάνουν οι γιατροί όταν υπερέβη το μπάτζετ; Οι ασθενείς αντιμετωπίζονται σαν τον γάιδαρο του Χότζα. Περιττεύουν τα σχόλια για τον Υπουργό που τουφεκάει πουλιά στον αέρα."




Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :