Μορφίδης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα για τα διόδια: Θα τα βάλουμε λόγω μνημονίου και θα τα ξηλώσουμε μετά.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο βουλευτής Καβάλας θα συμμετείχε και σε ένα νέο κίνημα «Δεν πληρώνω» για την Εγνατία Οδό.

«Αν η Αυτοδιοίκηση και οι πολίτες της Καβάλας έφτιαχναν ένα νέο κίνημα 'Δεν πληρώνω' σε αντίδραση για τα νέα διόδια που πρόκειται να εγκατασταθούν στην Εγνατία Οδό, θα ήμουν μαζί τους», δήλωσε ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Οι αταίριαστοι».

Ο κ. Μορφίδης δήλωσε ότι στη σύσκεψη της Τρίτης στη Βουλή  μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται στις περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας από όπου διέρχεται η Εγνατία Οδός και στελεχών του υπουργείου Μεταφορών, του ΤΑΙΠΕΔ και της Εγνατία Οδός ΑΕ, κατέστη σαφές πως βούληση της κυβέρνησης είναι να προτάξει την εγκατάσταση αναλογικών, ηλεκτρονικών διοδίων μέσα στο 2018.

«Ωστόσο», διευκρίνισε ο κ. Μορφίδης, «είναι μνημονιακή υποχρέωση η εγκατάσταση των νέων μετωπικών σταθμών», οπότε αυτοί θα εγκατασταθούν σε αυτήν τη φάση, με την προϋπόθεση ότι θα «ξηλωθούν» μόλις μπει σε λειτουργία το αναλογικό σύστημα.

Πηγή ➤ ΑΠΕ ΜΠΕ

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου