Ιερέας παρενοχλούσε φοιτήτρια σε αστικό του ΟΑΣΘ - Απίστευτη καταγγελία φοιτήτριας.(Φωτό ντοκουμέντο).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μια ανάρτηση σοκαριστική κάνει σήμερα το γύρο των social media. Νεαρή φοιτήτρια του ΑΠΘ καταγγέλλει ιερέα για σεξουαλική παρενόχληση στο λεωφορείο 14 του ΟΑΣΘ χθές το μεσημέρι.

Η καταγγελία της φοιτήτριας στο fb έχει ως εξής:

‘‘Χθες μπήκε ενας παπάς το μεσημέρι στο 14α, το λεωφορείο ειχε πολλές άδειες θέσεις αλλά ήρθε και έκατσε διπλα μου, έβαλε το λάπτοπ στα ποδια του και μετα απο λιγα λεπτα ένιωθα να μου χαιδεύει το πόδι. Εκανα σταυροπόδι για να μην με ακουμπάει και αυτός έβαλε το λάπτοπ δίπλα του για να μην εχουν ορατότητα οι άλλοι. Αρχισε να χαιδεύεται και μετα απο λιγο έβγαλε την αηδία του έξω.

Ημουν με το κινητό στο χερι και εβγαλα φωτογραφία γιατι δεν θα με πίστευε κανεις αν αρχιζα να φωναζω, τον εβγαλα και μετα μολις αρχισα να του φωναζω σηκωθηκε κατευθειαν και πατησε το κουμπι να κατέβει. Του φωναζω “τι κανεις” και βριζω, με κοιταξε απο την πορτα πριν κατεβει και μου λεει με υφος “τι κανω?”. Κανεις δεν ρωτησε τι εγινε, εκτος απο μια κοπελα, ο οδηγος δεν εκλεισε τις πορτες ενω εγω φωναζα πολυ δυνατα και θα μπορουσε να μου ειχε κλεψει το κινητο η το οτιδηποτε αλλα τον αφησε να φυγει. Αν ηταν καποιος αλλοδαπος ολοι θα μιλουσαν, αλλα στην περιπτωση αυτου του μαλακα που θελει να λεει τον εαυτο του και παπα, που την κυριακη θα κοινωνισει ενα παιδακι δεν μιλησε κανεις. Μαλλον ημουν υπερβολικη που φωναξα. ”



H φωτογραφία που συνοδεύει την καταγγελία της είναι η ακόλουθη, έχοντας σκιάσει το επίμαχο σημείο. Την ανάρτηση της μοιράστηκαν εκατοντάδες αναγνώστες και ήρθαν επώνυμες καταγγελίες και φωτογραφίες του συγκεκριμένου προσώπου από άλλες παρενοχλήσεις.

Πηγή ➤ parallaximag


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου