Στο Ηράκλειο το τσιγαράδικο που πιάστηκε στα Σφακιά - Ελεγχος στο φορτίο από τις Λιμενικές Αρχες.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στο Ηράκλειο βρίσκεται το πλοίο με το φορτίο των τσιγάρων, το οποιο εντοπίστηκε και δεσμεύθηκε το πρωί της Παρασκευής από τις λιμενικές αρχές σε όρμο των Σφακίων
Στον όρμο των Σφακίων, το πλοίο ήταν έτοιμο να ξεφορτώσει το φορτίο σε τέσσερα φορτηγά οχήματα, δύο με ελληνικές και δύο με βουλγαρικές πινακίδες, τα οποία εντοπίστηκαν σε ερημική περιοχή, ενώ οι οδηγοί τους είχαν προλάβει να τα εγκαταλείψουν διαφεύγοντας τη σύλληψη.

Στο φορτηγό πλοίο, έκαναν ρεσάλτο στελέχη του Λιμενικού καθώς είχαν πληροφορίες εδώ και μέρες για το ύποπτο φορτίο του.

Το πλοίο κατέπλευσε στο Λιμάνι του Ηρακλείου περίπου στις 21.30 το βράδυ συνοδευόμενο από το σκάφος ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος "Γαύδος".

Οι αρμόδιες Αρχές εχουν ξεκινήσει τον έλεγχο του φορτίου, την καταμέτρηση του και θα ολοκληρωσουν τη σχετικη διαδικασία, ωστε να υπαρξουν ασφαλή συμπεράσματα για το φορτίο και το μέγεθος της αξίας του

Όπως δήλωσε ο λιμενάρχης Ηρακλείου Ευθύμιος Δουβής σημερα αναμένονται ανακοινώσεις από το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.

Πηγή ➤ creteplus


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου