Ο πατέρας με χασισοφυτεία στην Μάνη και ο γιος αστυνομικός στην Ασφάλεια Πειραιά ο μεταφορέας...

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων αποτελούμενων από Έλληνες και αλλοδαπούς σε Αττική και Περιφέρεια, οι οποίες δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης φέρονται να εισήγαγαν από την Αλβανία στην Ελλάδα, μεγάλες ποσότητες κάνναβης, τις οποίες στη συνέχεια διακινούσαν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έως αυτή την ώρα έχουν γίνει πάνω από 25 συλλήψεις, έχουν κατασχεθεί ταχύπλοα σκάφη, έχει εντοπιστεί χασσισοφυτεία, μεγάλες ποσότητες κάνναβης, οχήματα και χρηματικά ποσά.
Αυτό που προκαλεί την μεγαλύτερη εντύπωση όμως, είναι πως ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο πατέρας ενός αστυνομικού που υπηρετεί στην Ασφάλεια Πειραιά, ο οποίος διατηρούσε χασισοφυτεία στην Μεσσηνιακή Μάνη και ο νεαρός γιος του τον οποίο φαίνεται να έμπλεξε ο πατέρας, καθώς  μεταξύ άλλων ο αστυνομικός εκτελούσε μεταφορές των ναρκωτικών…

Σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν είχε κάποιο νευραλγικό πόστο στην Ασφάλεια και καιρό τώρα οι συνάδελφοί του από την Ασφάλεια Αττικής τον παρακολουθούσαν και έπιασαν σχετικές τηλεφωνικές συνομιλίες που τον καίνε… Με το πέρας της επιχείρησης αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή ➤ messiniaonline

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου