Αγρια καταδίωξη τα ξημερώματα με Ρομά στην Αττική Οδό - Αστυνομικός της Ομάδος "ΔΙΑΣ" τραυματίσθηκε.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Ο τσιγγάνος οδηγός, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα, μπήκε στην Αττική Οδό και άρχισε μια τρελή πορεία, προκειμένου να ξεφύγει - Το ύποπτο όχημα κατάφερε να διαφύγει

Βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία οι σκηνές που εκτυλίχτηκαν σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια καταδίωξης ενός αυτοκινήτου, μάρκας Οκτάβια RS, μπλε, από αστυνομικούς.

Όλα άρχισαν όταν άντρες της Τροχαίας επιχείρησαν να ελέγξουν το σπορ αυτοκίνητο στο Πικέρμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τσιγγάνος δράστης είχε διαρρήξει οικία στη Λούτσα.

Ο οδηγός, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών, ανέπτυξε  ταχύτητα, μπήκε στην Αττική Οδό και άρχισε μια τρελή πορεία, προκειμένου να ξεφύγει.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, στην έξοδο προς Κύμης της Αττικής Οδού, χτύπησε τους αστυνομικούς με το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Από την καταδίωξη τραυματίστηκε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.

Το ύποπτο όχημα κατάφερε να διαφύγει και να κατευθυνθεί προς τη Δυτική Αττική.

Πηγή ➤protothema



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου