Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε σύγχρονο εργαστήριο χασίς.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθη, το πρωί του Σαββάτου, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ένας 25χρονος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (10.06.2017) το πρωί, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 25χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενος από ηλεκτρική συσκευή εξαερισμού, αλουμινένιο κάτοπτρο με ενσωματωμένο μετασχηματιστή ρεύματος και λάμπα καλλιέργειας φυτών,πρίζα με ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη και συναρμολογούμενο αλουμινένιο σκελετό θερμοκηπίου καλλιέργειας,35 γραμμάρια κάνναβης και
225 κάψουλες αναβολικών φαρμάκων μη εγκεκριμένων από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή ➤ flashnews.gr


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου