Ανδρες της ΔΙΑΣ έκαναν καταδίωξη στην παραλιακή και βρίσκονται κατηγορούμενοι - την ερχόμενη Παρασκευή ξανά η δίκη.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Tήν ερχόμενη Παρασκευή θα συνεχιστεί η πολύκροτη δίκη με κατηγορούμενους δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι βαρύνονται με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού κατά συρροή.

Πρόκειται για την γνωστή υπόθεση των δύο νεαρών Κρητικών (16 και 19 νεαρών τότε), οι οποίοι είχαν τραυματιστεί σοβαρά τον Ιανουάριο του 2013, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια καταδίωξής τους από τους κατηγορούμενους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Η δίκη ξεκίνησε νωρίτερα τη Δευτέρα 19/6 με την κατάθεση του πατέρα του ενός εκ των δύο παθόντων και στη συνέχεια το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου διέκοψε τη διαδικασία για την ερχόμενη Παρασκευή 23/6.

Πηγή ➤ neakriti


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου