Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. το μεσημέρι για κινήσεις υπόπτων στην κατοικία του Παύλου Πολάκη.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Κουκουλοφόροι με μοτοσικλέτα παρακολουθούσαν το διαμέρισμά του.
 
Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ .και κινητοποίηση στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει προκληθεί από σειρά υπόπτων κινήσεων, που έχουν καταγραφεί γύρω από την κατοικία του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ Παύλου Πολάκη στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες προ τριών ημερών-πρωινές ώρες- φρουροί του κ Πολάκη διαπίστωσαν ότι δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και φορούσαν κουκούλες, είχαν σταματήσει μπροστά στην πολυκατοικία που διέμενε ο αναπληρωτής υπουργός και κοιτούσαν προς το διαμέρισμα του.

Oι επιβάτες της μοτοσικλέτας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έφυγαν μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία φρουρού του κ Πολάκη σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Όμως φέρεται να επανήλθαν άλλες δύο φορές και να πέρασαν μπροστά από την κατοικία του αναπληρωτή υπουργού. Υπήρξε κινητοποίηση αστυνομικών της ΔΙΑΣ κι άλλων υπηρεσιών χωρίς οι δύο ύποπτοι να συλληφθούν.

Επειδή η ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι εν λόγω κινήσεις να αποτελούσαν τμήμα προεργασίας για ένοπλη επίθεση σε βάρος του κ Πολάκη προχωρά σε λήψη εκτάκτων μέτρων για την φρούρηση του. Επίσης έχει υπάρξει ενημέρωση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που επιχειρεί να εντοπίσει στοιχεία για τους δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας.

Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ.
Πηγή ➤ tovima

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου