Δείτε με ένα κλίκ αν βρίσκεστε στην λίστα των ανασφάλιστων οχημάτων.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μέχρι Παρασκευή βράδυ στάλθηκαν 1.250.000 πρόστιμα

Έρχονται πρόστιμα στους ανασφάλιστους

Είτε έχουμε ασφαλίσει το όχημά μας, είτε όχι, ας ελέγξουμε αν η ασφάλειά μας δεν έχει… χαθεί στο χάος της γραφειοκρατίας και έχει βεβαιωθεί κάποιο πρόστιμο.


Πάνω απο 1.000.000 πρόστιμα-παράβολα έχουν αναρτηθεί στo Taxis, στα ΑΦΜ των κατόχων ανασφάλιστων οχημάτων.

Ελα όμως που πολλά απο αυτά δεν είναι ανασφάλιστα, ή ασφάλισαν το αυτοκίνητό τους λίγο πριν αναρτηθεί το πρόστιμο, οπότε αυτό δεν ισχύει. Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι ο κάτοχος να απευθυνθεί στην εταιρεία που ασφάλισε το αυτοκίνητό του, ώστε να κάνουν μαζί το ανάλογο αίτημα διαγραφής απο τη λίστα.

Ομως πως μπορούμε να ελέγξουμε αν το όχημα μας δε βρίσκεται (ή βρίσκεται) στη λίστα των ανασφάλιστων που έχει το Υπουργείο Οικονομικών.

 Πατήστε ΕΔΩ και θα το μάθετε άμεσα.

Με το παραπάνω Link συνδέεστε με το site του “Επικουρικού Κεφαλαίου”. Εκεί συμπληρώνετε το ΑΦΜ σας, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός σας, συμπληρώνεται και τον κωδικό ασφαλείας (για να διαπιστώσει το σύστημα οτι είστε πραγματικός επισκέπτης και όχι Robot) και άμεσα μαθαίνετε την απάντηση.

Πηγή ➤ newsauto

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου