Άγριο έγκλημα στην Φθιώτιδα - Τον έδειραν,τον μαχαίρωσαν και τον πάτησαν με το αυτοκίνητο.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στο πόδι η αστυνομία για τον άγρια δολοφονημένο άνδρα που βρέθηκε νωρίς το πρωί πεταμένος στην άκρη του δρόμου…

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας πολίτης που έκανε το πρωινό του περπάτημα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου βρήκε τον άτυχο άνδρα.

Στις 6:20΄ το πρωί στο 167χλμ της ΠΕΟ Λαμίας – Αθηνών, κοντά στο συγκρότημα «Λεβέντη», είδε πεσμένο έναν άνθρωπο.

Όταν πλησίασε έπαθε σοκ, αφού βρέθηκε μπροστα σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Στην άκρη του δρόμου ήταν πεσμένος ένας άνδρας μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το πτώμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, είχε σημάδια από ξυλοδαρμό, ενώ είχε πατηθεί και με αυτοκίνητο.

Όλα τα ευρήματα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα, που διέπραξαν με μεγάλη αγριότητα οι δράστες ή ο δράστης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες πρόκειται για έναν 57χρονο από την Αθήνα και συγκεκριμένα από την περιοχή της Γλυφάδας, ο οποίος δεν έχει σχέση με τη Φθιώτιδα.

Οι αστυνομικοί καλούνται τώρα να βρουν ποιοι και γιατί τον μετέφεραν μέχρι εκεί και το σημαντικότερο γιατί τον δολοφόνησαν με τόση αγριότητα. Τις απαντήσεις ίσως δώσει το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε  δίπλα του.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ στο σημείο έχει μεταβεί και το Εγκληματολογικό από την Δ/νση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Πηγή ➤ lamiareport

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου