"Ράγισαν οι πέτρες" με τον γιο του Ήρωα Αστυνομικού Γεωργίου Ανδριτσόπουλου στο Κλειστό Λιβαδειάς - Τον Αστυνομικό που είχαν δολοφονήσει οι Αλβανοί.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την Παρασκευή 09 Ιουνίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς Βοιωτίας , η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας διοργάνωσε φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των
ομάδων της Δ.Α.Βοιωτίας και Δ.Α.Φωκίδας, προς τιμήν του συναδέλφου Αρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου ο οποίος έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στο Δίστομο Βοιωτίας τα ξημερώματα της 17ης Ιουνίου 2013.


 Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η οικογένεια του ηρωικού μας συναδέλφου ενώ παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ., οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας, Ευβοίας και Φθιώτιδος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος κ. Νικόλαος Γεωργακόπουλος, ο Αστυν. Δ/ντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας κ. Τσάτσης Μιχαήλ, πλήθος συναδέλφων και συμπολιτών μας.


 Η στιγμή της απόδοσης της φανέλας της ομάδος της Δ.Α.Βοιωτίας με το όνομα ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στο γιο του Γεωργίου Ανδριτσόπουλου, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους και το παρατεταμένο χειροκρότημα ελάχιστο φόρο τιμής σε έναν Ήρωα που έδωσε τη ζωή του για τους συναδέλφους του.


 Πάντα είναι λίγοι αυτοί που η καρδιά τους κρατάει πολύ καιρό το θάρρος της και την τόλμη της, ο Αρχιφύλακας Γεώργιος Ανδριτσόπουλος ήταν ένας από αυτούς. Χρέος μας να μην τον ξεχάσουμε ποτέ..


               
                                ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


                      Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                 ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ   Ζαχαρίας                              ΔΗΜΟΥ Παναγιώτης

Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου