Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – Σκελετός πυροβολημένου νεαρού άντρα στη Φωκίδα.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μια υπόθεση μυστηρίου εκτυλίσσετε από το απόγευμα στη Φωκίδα καθώς σε ένα νησάκι πολύ κοντά στην Ιτέα, στον Άγιο Αθανάσιο βρέθηκαν υπολείμματα σκελετού.

Τα οστά βρήκε μια παρέα νεαρών που είχε πάει εκεί με βάρκα για βόλτα.

Αμέσως ενημέρωσαν τους αστυνομικούς, που με την συνδρομή του λιμενικού, έφτασαν στο ακατοίκητο νησάκι. Σύμφωνα τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για άτομο νεαρής ηλικίας που έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Τα υπολείμματα του σκελετού θα μεταφερθούν στην Λαμία προκειμένου να εξεταστούν από την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αποστολία Ακριβούση.

Πηγή ➤ tvstar


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου