Η μικρή Ολλανδέζα στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ με δύο κιλά κόκα.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών 20χρονη υπήκοος Ολλανδίας για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια

Η 20χρονη αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης

Κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους -2- κιλών και -100- γραμμαρίων

Συνελήφθη προχθές (21-6-2017) στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μία 20χρονη υπήκοος Ολλανδίας, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.


Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν την ανωτέρω, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας από το Άμστερνταμ Ολλανδίας.

Συγκεκριμένα, η 20χρονη μετέφερε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους -2- κιλών και -100- γραμμαρίων, μέσα σε δέκα (10) αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένες στα τοιχώματα της αποσκευής της. Κατασχέθηκαν επίσης το χρηματικό ποσό των -700- ευρώ και μία (1) συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η ανωτέρω αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (ειδικότερα κοκαΐνης).

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή ➤ astynomia.gr

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου